Raambewassing
Informatie

Glazenwasser

Schone ramen stralen. CMB Cleaning Services wast al uw ramen in en rondom uw hele huis. Zowel binnen als buiten.
Zeg eens eerlijk: hoe graag wast ú uw ramen met plezier? Onze goed opgeleide en betrouwbare glazenwassers nemen u die klus daarom graag volledig uit handen. Sterker nog: dat doen we dagelijks met een stralende glimlach! Als we uw ramen wassen, besteden wij uiteraard ook aandacht aan de direct aanliggende omlijstingen.
Dankzij onze professionele wasmethode zijn weersomstandigheden niet van invloed op het resultaat! Dus zomer, winter, herfst en lente... Het is altijd goed weer voor schone ramen.
Om optimaal te profiteren van onze uitstekende service vragen wij het volgende:
1. CMB Cleaning Services hanteert nette tarieven. Die kunnen we alleen maar behouden als u per opdracht alle ramen zowel onder als boven door ons laat wassen. wanneer u deze dienst wilt bestellen is de spelregel dat alle ramen aan de buitenzijde opgegeven moeten worden
Weten hoe u het raamoppervlak opmeet? Kijk hieronder


zo berekent u het oppervlak:
Meet van raamomlijsting naar raamomlijsting, dus inclusief de kozijnen, zoals u ziet in de tekening en in het rekenvoorbeeld hieronder.
U hoeft deze berekening slechts éénmaal te doen. De informatie blijft bewaard tot uw eventuele volgende bestelling.
Stel:
In uw huis zitten 5 stuks van RAAM 1:
1,10 m x 1,30 m = 1,43m2
Dat is samen 7,15m2
Verder heeft u 2 stuks van RAAM 2:
0,90m x 1,20m = 1,08m2
Dat is samen 2,16m2
Ook heeft u een groot doorzonraam (RAAM 3):
2,70m x 1,60m = 4,32m2
Als u een of meerdere buitendeuren met een raam heeft, wordt het oppervlak als volgt berekend (zie DEUR):
1,40m x 2,10m = 2,94m2
Het totaal van alle ramen/deuren in dit voorbeeld is 7,15 m2 + 2,16 + 4,32 + 2,94 = 16,57m2 

Voorwaarden

U hoeft voor de uitvoering van deze dienst niet aanwezig te zijn. Zorgt u er dan s.v.p. voor dat uw ramen goed bereikbaar zijn vanaf de grond? Denk onder andere aan het openlaten van poorten en hekken en het binnenhouden van honden.
Vanzelfsprekend zorgen wij voor geschikt klimmateriaal indien noodzakelijk.
Het is belangrijk wanneer u niet thuis bent ervoor te zorgen dat alle ramen en deuren gesloten zijn. Let ook op dat uw dauerluftung (ventilatierooster) gesloten is. Dit voorkomt natte vensterbanken en vervelende lekstrepen.
In de meeste gevallen bevinden de ramen van woningen zich tot een hoogte van ongeveer 9 meter. Dat is tot en met de derde verdieping. Indien er werkzaamheden dienen plaats te vinden op een hoogte van meer dan 9 meter of op een moeilijk bereikbare plaats, vragen wij u om dit vooraf aan ons kenbaar te maken.


Let op:

CMB Cleaning Services hanteert nette tarieven. Die kunnen we alleen maar behouden als u per opdracht alle ramen zowel onder als boven door ons laat wassen. wanneer u deze dienst wilt bestellen is de spelregel dat alle ramen aan de buitenzijde opgegeven worden.
Bovendien hopen wij dat onze klantvriendelijkheid en kwaliteit u hoe dan ook zullen overtuigen en dat u uw ramen met plezier aan ons zult overlaten.
Hartelijk dank.