woning schoonmaak Particulieren
Informatie

Voor woning schoonmaak op maat bent u bij CMB Cleaning Services aan het juiste adres. Kwaliteit, service en properheid staan bij ons voorop! Particulieren kunnen een beroep doen op CMB Cleaning Services voor een complete schoonmaak van uw huis, bij verhuis of voor het instapklaar maken van een nieuwe woning.

Professioneel schoonmaakbedrijf

Als professioneel schoonmaakbedrijf voor particulieren helpen wij u graag! Sinds 22 december 2010 bedraagt het Btw-tarief 6% voor het verrichten van schoonmaakwerkzaamheden binnen woningen. Met 'woningen' worden hier onroerende zaken bedoeld die zijn bestemd voor particuliere bewoning. Het gaat om woningen waarin particulieren permanent mogen verblijven.

Medewerkers die de werkzaamheden uitvoeren zijn allen gescreend (bewijs van goed gedrag) en zijn zich terdege bewust van het feit dat zij als gast bij u de werkzaamheden uitvoeren en zullen zich houden aan uw huisregels.

De medewerkers genieten het vertrouwen om op een juiste manier om te gaan met uw eigendommen en zullen hiermee alleen in aanraking komen wanneer deze betrekking hebben op het uitvoeren van de werkzaamheden. Tevens zijn de medewerkers geïnstrueerd van de in het bedrijf geldende regels en richtlijnen en zij dienen zich hieraan te houden.

O.a. het geheim houden van alle gegevens die de medewerker ter kennis komt, zoals:

  • namen van cliënten of gewezen cliënten
  • gegevens uit het bedrijf of persoonlijke omstandigheden van de werkgever of werknemers van werkgever
  • persoonlijke omstandigheden van cliënten of werknemers van cliënten
  • werkgever zal waar het betreft de persoonsgegevens van werknemer, waarover werkgever uit hoofde van de arbeidsovereenkomst beschikt, handelen in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan en zie dat schoonmaak door een schoonmaakbedrijf niet duur hoeft te zijn.