Reiniging van caravan en campers
Vanaf € 19,75 Per strekkende meter

Campers en caravans reinigen

Geen tijd (of zin) om uw camper of caravan zelf te wassen? Staat uw caravan op locatie? Friss voor Thuis heeft een steeds groter werkgebied.
Wist u dat wij ook het interieur van uw caravan of camper een grote schoonmaakbeurt kunnen geven? Alles wordt weer lekker friss en schoon voordat de vakantieperiode is aangebroken. Zo geniet u dubbel van uw vakantie. Kijk op deze website maar eens naar alle mogelijkheden.
Prettige vakantie!

Caravan reinigen

Een caravan brengt vakantiepret. Jaar in jaar uit. U bent er lekker uit, maar uw caravan ook. Zwarte waterstrepen (zogeheten lekstrepen), mosafzetting en boomhars kunnen het oppervlak lelijk ontsieren. Wilt u dat uw caravan er altijd netjes uit ziet? Zonder moeite?
Na een heel seizoen in de buitenlucht, is het tijd voor groot schoonmaakonderhoud, bijvoorbeeld voordat u de caravan naar de stalling brengt. Een caravan is immers een kostbaar bezit. Daar wilt u zo lang mogelijk van genieten.
CMB Cleaning Services is uw oplossing. Laat ons de buitenzijde van uw caravan reinigen.
Na een grondige reiniging, zorgen wij met onze speciale wax dat uw caravan glanzend en goed beschermd het seizoen in gaat.
Een behandeling houdt in:
- Het wassen van uw caravan met een speciale shampoo
- Het verwijderen van de zwarte lekstrepen
- Het in de was zetten van de gladde oppervlakte
Wij werken op locatie. Gewoon bij u voor de deur bijvoorbeeld. Of op de camping of bij de stalling.
CMB Cleaning Services wenst u veel vakantieplezier!

Voorwaarden

In sommige gemeenten gelden beperkende regels ten aanzien van het buiten wassen van de caravan en/of Camper. Denkt u eraan dat de caravan of camper goed bereikbaar is en in de open lucht geparkeerd staat? In parkeergarages kunnen wij namelijk niet komen. Uiteraard moeten de ramen goed gesloten zijn.
Alle prijzen zijn gebaseerd op een normale vervuiling en een normale conditie van de lak. Verweerde en beschadigde oppervlakken vragen om een speciale behandeling. We geven daarover graag meer advies als u dat wenst.
Hartelijk dank.

Tips 

Voor een juiste berekening van de prijs meet u de totale lengte van uw caravan of camper op, dus inclusief dissel (voor caravans). Dan heeft u het aantal strekkende meters dat u kunt u invullen bij uw bestelling. De breedte en hoogte van uw caravan is voor ons niet van belang