Reiniging van vloerbedekking
Informatie

Het reinigen van vaste vloerbedekking en tapijt, zowel hoogpolig als laagpolig, is een specialiteit van CMB Cleaning Services. Voor elke soort garen, zoals wol, katoen, of synthetische garens, hebben wij passende middelen en methodieken voor reiniging.

Professionele tapijtreiniging bij u thuis of op uw werkplek

Waar geleefd wordt heeft vloerbedekking voortdurend te lijden door vervuiling. Denk aan de inloop van zand en stof, maar ook aan speciale vlekken zoals rode wijn, cola, spaghettisaus, urine/ontlasting van huisdieren. In de meeste gevallen krijgen wij het tapijt weer als nieuw! Onze garantie is: "Wat wij er niet uit krijgen krijgt niemand er uit".

Werkwijze tapijtreiniging

Kasten en TV meubels blijven op hun plaats. Tafels en stoelen verplaatsen wij voor u. Kleine huisraad kunt u natuurlijk, indien gewenst, tijdelijk in een andere kamer plaatsen. Na de grondige tapijtreiniging zetten wij ook alles weer keurig op zijn plaats terug.
De droogtijden zijn zeer kort, de rug van het tapijt blijft droog. Van enkele uren tot een 1/2 uur en in veel gevallen direct beloopbaar. Op deze wijze is er geen kans op schimmelvorming en wordt de kwaliteit van het tapijt niet aangetast.

Blijvend schoon!

De middelen die wij gebruiken bevatten geen zeepvetten (de her-vervuiler van uw tapijt). Achtergebleven zeepvetten trekken viezigheid aan en zijn een bron van voeding voor ongewenste huisdiertjes. Wij geven de garantie: "niet eerder vuil omdat het gereinigd is".

We kunnen het tapijt nabehandelen met een tapijtbeschermer (zoals toen het nieuw was) zodat u nog langer kunt genieten van een schoon tapijt.

De belangrijkste voordelen op een rij:

  • reiniging op locatie
  • goed schoon, de vakman met de juiste materialen en middelen
  • snel droog, geen kans op schimmelvorming
  • geen snelle her-vervuiling
  • speciale beschermlaag
  • speciale vlekbehandeling

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan en zie dat de tapijtreiniging door een schoonmaakbedrijf niet duur hoeft te zijn.