Terrasreiniging
 Vraag nu nog een offerte aan.

All inclusive uw terras reinigen

Wij reinigen uw terras volgens onze 'all inclusive' module. U krijgt van ons een volledige prijsopgave voor de totale reiniging van uw terras. Uw terras reinigen gebeurt dan ook zonder verrassingen achteraf! U weet van tevoren precies waar u aan toe bent. Uiteraard zullen wij tijdens en na het terras reinigen uiterste zorg besteden aan de omgeving en zorgen wij dat al uw ramen, schuttingen, muren en dergelijke weer netjes schoon zijn! Ook kunnen we het voor u opnieuw invoegen met nieuw zand tegen gunstige tarieven.

Uw terras reinigen met hogedruk

Wij beschikken over de beste apparatuur en kunnen zowel met hoge druk als lage druk reiniging uitvoeren. Voor elke klus hebben wij de juiste machine beschikbaar. Met gebruik van heet water/stoom verwijderen wij bijvoorbeeld verontreiniging als Vet en Olie. Aanslag als algen, mos en onkruid zijn geen enkel probleem.

Wij zorgen ervoor dat mos, onkruid en vuil grondig verwijderd worden en uw terras weer als nieuw is. Laat daarom uw terras reinigen door de professionals van CMB Cleaning Services.

Onze scherpe prijzen

De juiste manier om uw terras te reinigen, hangt af van de aard van het oppervlak. Elke ondergrond vraagt een eigen behandeling. Elke soort aanslag heeft een eigen aanpak nodig. Dit betekent dat de prijzen variëren per oppervlakte. Toch hebben onze tarieven één ding gemeen: ze zijn allemaal zeer scherp! Wilt u uw terras laten reinigen tegen scherpe prijzen? Neem dan Contact op met CMB Cleaning  Services voor een vrijblijvend advies of vraag direct een gratis Offerte bij ons aan.