Verkoopklaar schoonmaak
Informatie

Uw huis verkoopklaar presenteren

Wilt u uw huis succesvol verkopen? Een toekomstige koper kijkt anders naar uw huis. Terwijl u trots bent op uw natuurlijke tuin, ziet een kijker alleen maar het bemoste terras. Terwijl u al jaren met plezier kookt en bakt, heeft de kijker wellicht alleen maar oog voor de vetvlekken. En terwijl uw zonwering eigenlijk nog niet zo oud is, rekent de toekomstige koper u al arm vanwege de algenaanslag op het doek.
Kopers letten dus op andere dingen. Bijvoorbeeld vloeren van natuursteen of hout waar de loop zichtbaar begint te worden als de meubels weg zijn. Of een badkamer die na een grondige opfrissbeurt weer als nieuw overkomt.
CMB Cleaning Services maakt uw huis verkoopgereed
Door dit soort kleine schoonmaak- en onderhoudsklussen door CMB Cleaning Services te laten uitvoeren, vergroot u uw kansen op de woningmarkt. Dat levert u simpelweg veel geld op.

CMB Cleaning Services heeft ervaring in het verkoopgereed opfrissen van huizen. Graag geven wij u vooraf advies en een prijsopgaaf. U zult zien dat onze opfrissbeurt de investering meer dan waard is! Vraag hieronder vandaag nog een offerte aan